Smygsläpp: Skuggfödd som e-bok

Skuggfödd_EBOOKNu är e-boksversionen av min nästa roman Skuggfödd ute i handeln. Ljudboken och den tryckta boken kommer om ett par veckor.

Skuggfödd är en fristående berättelse, men den utspelas i samma värld som Kalldrag, och är den andra boken i vad jag kallar min ”Gästrikesvit”. I Skuggfödd är det Gävle – där jag bott i nästan tio år – som fått agera förebild för staden i berättelsen.

Jag gillar att läsa e-böcker. Det är mitt favoritformat för att konsumera böcker. Många gillar att lyssna, andra vill absolut ha en pappersbok att hålla i handen. Men jag föredrar en liten och smäcker läsplatta som har potential att innehålla hela mitt bibliotek utan att för den sakens skull väga mer. Därför tycker jag det är roligt att e-boksläsarna får tillgång till boken lite i förväg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s