Skuggfödd

Det är lite mer än tre år sedan min senaste roman Kalldrag publicerades.

Många har frågat när nästa bok kommer. Framförallt är det lite mer avlägset bekanta som vill småprata och försöka vara trevliga, helt ovetande om hur plågsam den frågan kan vara för en författare. Vanliga (riktiga?) människor har lite svårt att förstå hur förlagsvärlden ser ut, att en bok inte kommer ut bara för att den är skriven.

IMG_0907

Men idag har jag skrivit avtal med Saga Egmont, som kommer att ge ut min nästa roman ”Skuggfödd”.

Den utspelar sig i samma värld som min förra roman Kalldrag, men några mil österut från Gränshammar och handlar om Milla – en serietecknare – som börjar rita skrämmande bilder i sömnen samtidigt som folk i staden börjar försvinna och hittas döda.

Det är inte bestämt när den kommer ut, men under nästa år kommer det hända grejer.

6 reaktioner till “Skuggfödd

    1. Vad roligt att höra att du gillade Kalldrag! Och ja, Skuggfödd kommer att komma som både ljudbok, ebok och tryckt bok.

  1. Hoppsan, råkade skicka iväg första kommentaren för snabbt. Men jag håller med dig, förlagsvärlden är inte lätt. Dock är jag ganska säker på att ditt manus förtjänar ett förlag, eftersom jag läst din första. Trevlig kväll!

  2. Ser fram mot det Mackan. Jag gillade din förra bok i det fiktiva Hofors. Tänkte på dig här om kvällen när jag spelade Drakborgen med mina barn och din berättartalang du hade redan hemma i källaren på rollspelskvällarna. Har ju alltid själv närt en författardröm men det är nog tyvärr inte min talang i livet:) så det är ju tur att sådana som du bidrar med lite god lektyr.

    1. Kul att höra! Nästa bok har Gävle som inspiration, så det finns säkert saker du känner igen där också.
      Du har ju å andra sidan talang för musik, vilket jag helt och hållet saknar. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s