Det svarta molnet och Arca Ferrum

Idag släpps mina berättelser Det svarta molnet och Arca Ferrum som e-noveller på Affront förlag.

Det svarta molnetDet svarta molnet har beskrivits som en korsning mellan Alien och Firefly. Den handlar om navigatören Kiri som kraschlandat på en planet och blir tvungen att lifta med pirater för att ta sig därifrån.

Arca Ferrum är en zombiehistoria som utspelar sig på ett jorden som är till största delen täckt av skyskrapor. Arca FerrumAlla resurser är slut och huvudpersonen Rubek är beredd att göra vad som helst för att komma med på rymdarken Arca Ferrum, som ska ta samhällets toppskikt till en bättre värld.

Båda novellerna har tidigare publicerats i antologierna Maskinblod 2 och Maskinblod 3, men från och med idag  finns de alltså tillgängliga som e-noveller hos e-bokhandlarna samt i iBooks, Google Play, Kobo, mfl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s